DE HOORVERZORGER
EN DE
 Rijdende WERKPLAATS

DE HOORVERZORGER

Wanneer je opgroeit met een vader met Otosclerose* weet je wat voor impact gehoorverlies heeft op iemands dagelijks leven. Nadat ik op een moment zelf ook geconfronteerd ben met tijdelijk gehoorverlies ben ik erg enthousiast geworden om binnen in werkveld van audicien te gaan werken. Na 7 jaar met veel passie en plezier bij een audicien te hebben gewerkt ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Ik ben Nicky, de Hoorverzorger. Ik praat graag en dan is het wel fijn als mensen kunnen horen wat ik zeg. Een hoortoestel maakt het verschil tussen wel en niet horen, maar dan moet hij het wel doen.

Door mijn persoonlijke en professionele ervaring heb ik een passie ontwikkeld voor het goed laten functioneren van een hoortoestel.

 

* Otosclerose is een progressieve ziekte die iemand langzaam slechthorend maakt.

DE RIJDENDE WERKPLAATS

Het onderhouden van een hoortoestel is veel werk en het lukt niet iedereen om dit allemaal zelf te doen. Ik ervaar daarnaast ook dat het voor velen lastig kan zijn om tijd vrij te maken voor een bezoek aan hun audicien, vooral als mobiliteit een probleem is.

Hier bied ik met de Hoorverzorger de oplossing. Met mijn zelfgebouwde mobiele werkplaats kunnen mensen rekenen op professionele hoorzorg zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Of het nu gaat om ouderen, mensen met beperkte mobiliteit, drukke professionals of kinderen van drukke gezinnen, met mijn rijdende werkplaats komt de Hoorverzorger bij iedereen langs die in Twente woont.

Met een individuele afspraak kan ik mij volledig richten op uw behoefte zonder de afleidingen van een drukke winkel.

DE HOORVERZORGER KOMT BIJ IEDEREEN LANGS DIE IN TWENTE WOONT.

Met deze service aan huis kunnen mensen rekenen op professionele gehoorzorg zonder de deur uit te hoeven. Of het nu gaat om ouderen, mensen met beperkte mobiliteit of drukke professionals of kinderen van drukke gezinnen, de Hoorverzorger komt bij iedereen langs die in Twente woont.

AFSPRAAK MAKEN?

 

De Hoorverzorger aan huis combineert hoorzorg met het gemak van thuis. Met deze service worden uw hoortoestellen regelmatig en goed onderhouden met vele voordelen tot gevolg.

Tijdens onze afspraak inspecteer ik het oor, controleer het hoortoestel en voer uitgebreid onderhoud uit. Indien nodig maak ik ook een persoonlijk onderhoudsplan, rekening houdend met uw behoeften en levensstijl.

Iedereen die een hoortoestel draagt is welkom, ongeacht uw leeftijd, merk hoortoestel of audicien. Kies voor gemak, kies voor goede hoorverzorging, kies voor de Hoorverzorger. Ik kom graag bij u thuis.

* Omdat ik graag iedereen wil kunnen helpen, werk ik niet samen met zorgverzekeraars.

Maak direct een afspraak en bel mij of stuur mij een berichtje op 06 - 23 7443 68. U kan ook het onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

1 + 5 =